Cart0 0 kr

Om Everstuff

Webbutiken Everstuff.se slog upp portarna i oktober 2012 och drevs av grundaren fram till juni 2013 då butiken bytte ägare.

Butiken drivs nu vidare av Sweden Net Trading (Org.nr 8611237556, Momsreg.nr SE861123755601) och drivs från kontoret strax utanför Jönköping.

Vi strävar efter att kunna erbjuda Dig som kund ett enkelt och smidigt sätt att leta och handla mobiltillbehör och prylar. Ansträngningen att handla hos oss ska vara minimal i jämförelse med att leta på stan då våra artiklar endast finns ett klick bort. Vi erbjuder Dig att i lugn och ro kika runt bland vårat utbud, när helst på dygnet, och sedan få varan skickad hem till dig. Mycket smidigare än så kan det inte bli! 

Vi är på ständig jakt för att kunna erbjuda ett brett sortiment av det senaste på marknaden. Vi jobbar även hårt för att hitta unika produkter som inte finns hos våra konkurrenter. 

Vi hoppas att ni tycker att det är enkelt och roligt att handla hos oss, att vi kan erbjuda er just det ni söker och att ni är nöjda efter genomfört köp. 

Vi ser gärna att Ni hör av er med produkttips, förslag eller kritik. 

Välkommen att handla hos oss på Everstuff.se!

 

E-post: info@everstuff.se

Företaget innehar F-skattsedel

Produkter
Övrigt